Témákat keresünk!


Kedves Olvasóink, kedves Íróink!


Három napja lett egy blogunk. Tegnapelőtt lettek Íróink és tegnap óta Olvasóink is vannak.

Majdnem mindenünk megvan, most már csak egy kis téma* kellene. Persze bombahoppa sem egy teszetosza valaki, pontosan tudja, hogy a sok téma az asztalon** hever. Csak nincs kedve átválogatni***. Kérdezhetnétek, miért pöcsölünk a téma kiválasztással, hiszen a blogszerkesztőben (mindenki látott már élőben blogszerkesztőt, ugye?!) van egy Téma funkció.


Íme, a blogszerkesztő Téma menü
YEAH


Hát, ez bizony nem működik. Pedig hajnali hatkor már értetek kalapálom a telón a virtuális billentyűzetet. Értetek! Remélem, értetek. De aztán rájöttem, az Olvasóknál jobban senki sem tudja, hogy melyik téma érdekli őket, és az Íróink bármiről tudnak írni.

Mindezeknek megfelelően, kedves Olvasóink, új kihívás előtt álltok, és ez a kihívás a Grande Moggi Challenge! Mindenki szabadon annyi jó témát küldhet, amennyit csak akar és nem kell mást tennie, mint hogy ezt a témát a kommentözönben elrejti. A mi feladatunk az lesz, hogy ezeket a témákat a kommentözönben megkeressük. Rebellisebb olvasóink bizonyára arra gondolnak most, hogy a blogtulajdonosok kiszervezték a főbb tevékenységeket, és az írók megírják helyettük, az olvasók el is olvassák helyettük a bejegyzéseket, és ez így nem korrekt. Ezúton jelezzük, hogy ez így korrekt, hiszen itt a blogon nincs gyerekmunka, nincs rabszolgaság, nincs túlóra és nincs korrupció. Ha lesz, akkor meg senki sem fog belőle kimaradni. Tudnotok kell, hogy közösségi alapon szerveződünk, itt nem csupán jár mindenkinek a pacsi egy jó témajavaslatért, hanem jut is mindenkinek belőle. Témát bekommentelni nem kell félnetek jó lesz!


Most már csak a jó hír maradt, ami nélkül sosem szabad bejegyzést lezárni. A Grande Moggi Challenge nyertesei természetesen az Olvasók lesznek, hiszen a Grande Moggi Challenge-en mindenki nyer!


*téma: Általános gondolat, a mondanivaló tárgya, amelyről egy beszéd, írásmű, film, könyv szól

**asztal: Vízszintes felületű bútor; egy vagy több lábból és a lábakon derékmagasságban nyugvó sima, vízszintes lapból álló berendezési tárgy, amelyen enni vagy dolgozni lehet

***átválogatni: az asztalon(lásd fent) heverő sok témát(lásd még fentebb) típus szerint szelektálni és osztályozni



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Disqus