Empoli-Juventus ki.....harangozó

 

Nem lesz nehéz jót írni hétfőről, de rosszat sokkal könnyebb. Ezt elkerülendő inkább kedvcsinálóként klippel kezdek, a maszkulinkirály Brian Johnson éppen rúdtáncot (kötéltáncot) jár Rióban. Aztán megpendíti a harangot...


HELLS BELLS
 
...a pokol harangját. De térjünk vissza a hétfőre, levontak 10 pontot, röhej, hét-fő-tíz-pont. Fejenként 1,42 pont, ha az egész csapattól levonták volna, akkor 11x1,42 pontosan 15,71 pont mínusz lett volna. Én biztos, hogy felfele kerekítenék, de akkor 16 pontot kellett volna levonniuk.

Nézzük, kiknek köszönhetjük, hogy csak 10 pontot vontak le. Pogba, De Sciglio, Alex Sandro és Paredes a tippem. Nekik hála sokkal több pontot buktunk, így őket nem vették figyelembe. Remélem, jövőre mi sem, és remélem, a főkolompost is szabadlistára tesszük. Köszönjük, szép volt. Egyébként is csak jobban csinálnám nála. Bármit. Hátra van még két meccs, négy félidő! Ördög testvér, játssz még!


Ördög testvér játssz még
A hideg ráz ha zenédet hallgatom
Ördög testvér játssz még
A hideg ráz ha zenédet hallgatom


Menjen le ez a két meccs a primaverával, de azért volna egy kis probléma, egy aprócska kis megbeszélni való... Nézd meg, Empoli-Juventus 4-1! Akkora adagot kaptunk, mint egy ló! Két félidő alatt!


Pap Vera


Menjen le ez a két meccs, aztán vége a szezonnak, nincs tovább! Jó, tudom, pontokat még vonogatnak majd össze-vissza, de Te, Massimiliano Allegri, remélem átadod a helyed másnak. Mert az ittléted, bizony, probléma.

BOTRÁNYOS PROBLÉMA!


bazd meg bazd meg bazd meg
akkor is csak bazd meg




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Disqus