hardcore Bianka - PETÍCIÓ


Úgy döntöttünk, egyszerűsítjük a dolgokat. Minek bonyolítanánk? Hiszen a Grande Moggi blog előre megy, nem hátra.

Hogy nyomatékot adjunk szavainknak, és ne csak a semmibe dobáljuk a szépen formált karakterkombinációkat, segíteni fogunk. Hiszen a jó blogszakíró segít, ahol és amikor csak tud. Ha nem tud segíteni, akadályoz egy kicsit, hogy segíthessen. Fontos a fenntartható segítség számunkra. Tehát voltaképpen azt gondoljuk, hogy blogokat azért látogatnak az olvasók, hogy jó témákról olvassanak bejegyzéseket. Ezt a feltételezést megcincáltuk és darabjaira szedtük, hogy megtaláljuk a végső igazságot, mindeközben az alábbi elmélet nyert megerősítést számunkra az elmúlt fél évben történtek alapján. Az a blog, amelyik nem halott, él, vagy tetszhalott.

Teória: egy blog öt összetevőből áll. Író, olvasó, téma, bejegyzés és komment. Ezekből most hármat vizsgáltunk meg a bianconeri.taccs.hu, a vote4bombahoppa.blogspot.com és a Grande Moggi oldalakon, és arra jutottunk, hogy az ég kék, a fű zöld és Allegritakaroggy! QED

Bizonyítás: mivel ez egy axióma*, nem szorul bizonyításra. 

Most már rátérhetünk a címben kihirdetett tárgyra. 




Milyen következtetést vonhatunk le a fenti táblázatból? Azt, hogy a Mister munkássága szétvert egy nagyon jól funkcionáló írói közösséget, és a Bianka néni blog standby üzemmódba kapcsolt. A vote4bombahoppa blogon csak bombahoppa posztolgat magának, kvázi zéró közönséggel. Ilyen a blog, magadnak írod vagy másnak is. Ezzel szemben mi van itt a Grande Moggi blogon? Temérdek aktív író végeláthatatlan bejegyzésözönnel fárasztja az olvasók idegeit, akik megfogyva bár, de törve nem, kommentálódnak széles e blogmezőn. 

Mit tehetünk, mi kétkezi blogszakírók? Írunk ujjbegyszakadtáig és megígérjük, hogy aki ide jár blogot olvasni, annak rendszeresen kreálunk kontentet. Aki ide kattint, az a rendszeres új tartalom miatt kattint ide, és mi rendszeresen jelentkezni is fogunk. Például első kézből fogjátok megtudni, kedves Olvasóink, ha a Bianka nénin új bejegyzés lesz. A blogszakíró ahol tud, segít. Mondtam már? Mi jó blogszakírónak tartjuk magunkat, ezért ahol tudunk, segítünk.

Most például (2023 május hetedikén 16 óra 38 perckor) úgy döntöttem, hogy indítunk egy petíciót, hogy a Bianka néni blog szerzői ne hagyják magukra az olvasóikat.

Nem csinálok online petíciót, az olyan béna, inkább arra kérem kedves Olvasóinkat, hogy a kommentmezőben itt is, és ott is, a Biankán írják be, hogy "Új tartalmat akarok olvasni én is!!!"!


PETÍCIÓ INDUL!!!



*különféle okok miatt nem megkérdőjelezhető, megállapított alaptény, alapigazság


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Disqus