Maksa híradó a Grande blogon!


Ez itt a Maksa híradó különkiadása a Grande blogon, jó estét kívánok!




Szomorú hírrel kezdjük a mai napot. Hosszú, boldog évek után eltávozott a kocsmából Bodicsek Pista bácsi, nyugdíjas léhűtő és hivatásos talponálló. Az áldozatra otthonában találtak rá felesége társaságában. Leteremtéséről később intézkednek. A kocsma tulajdonosa szerint a Pista bácsi által szívott "Csernobilov" márkájú cigaretta füstje szemükben örökké ég majd. Béke boraira!




És most sport, olasz ladarúgás.

Véget ért a húsvéti forduló az olasz ligában. A Torino-Salernitana meccs hajrájában a vendégek szabadrúgásából a lengyel Piatek a sorfalat találta el, aminek következtében három hazai játékos is piros tojásokkal térhetett haza az ünnepekre.




Döntetlennel végződött az Atalanta-Juventus rangadó. A vendégcsapat az első félidőben már 1-0-ra vezetett, de a szünetben megérkezett az ellenfél is. Ennek ellenére a torinóiaknak volt lehetősége megnyerni a meccset, ám a 86. percben megítélt büntetőt a lengyel Arek Milik nem tudta gólra váltani, miután nekifutás közben véletlenül kiszökkent a stadionból...




....a büntetőt végül Juan Cuadrado végezte el, aki azonban túlfutott a tizenegyesponton.

Szabálymódosítási kérelmet adott be a szövetséghez a Milan labdarúgócsapata, amiben azt kérik, hogy járókeretet is lehessen használni a pályán. Indoklásukban leírták, azért lenne szükség az új szabályra, hogy veterán játékosuk Zlatan Ibrahimovic még pályára léphessen az idei szezonban.

Megházasodott Andrea Agnelli. A Juventus egykori elnöke most újra megtalálta a boldogságot, miután a játékosok túlárazása és könyvelési trükkök miatt le kellett mondania tisztségéről a szezon közben. A szertartás utáni lakodalomban az ifjú férj még az ismert slágert is elénekelte, nevezetesen a "100 eurónak 70 a fele" címűt.




És még mindig Juventus. A csapat vezetőedzőjét, Massimiliano Allegrit többen kritizálták, miután ő és stábja durva és sértő szavakkal illették az ellenfeleket, mint például: "kizabálom a szívedet" és "egy halom sz*r vagytok". Az edző az őt kérdező újságíró kérdésére elmondta, ezek a kijelentések csak a meccs okozta felfokozott hangulat miatt hangzottak el, és sem rá, sem a stábjára nem jellemző ez az attitűd. Zárásként még hozzátette, idézem: "és amúgy rohadj meg te is!"




Ez volt a Maksa híradó különkiadása a Grande blogon, köszönjük figyelmüket, tartsanak velünk a következő alkalommal is!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Disqus