Rendkívüli Maksa-híradó a Grande blogon!

Jó estét kívánok, ez itt a Maksa-híradó rendkívüli különkiadása.


Brutális gyilkosság szemtanúi voltak a Köröskockai állatkert látogatói a tegnapi napon. A 47 éves G. Sándor, dzsungelpusztai okleveles sárhányó az anyósát az állatkert aligátorai közé lökte majd sietve elhagyta a helyszínt. Hosszú és véres küzdelem után a férfi anyósa mindkét aligátorral puszta kézzel végzett. A szökésben lévő G. Sándort állatkínzással vádolják.




És most olasz foci.

Pozitív lett a doppingtesztje Paul Pogbának, a Juventus francia játékosának. A vizsgálatok szerint az ellenőrök a középpályást játékra alkalmas állapotban találták, amely szerintük nem lehetséges doppingszerek használata nélkül. A felfüggesztés hírére Pogbának három helyen izomszakadása keletkezett majd ezután elment a fodrászához.



És megint Juventus. Mumifikálódott játékvezetőt találtak a Juventus stadionjának egyik bezárt öltözőjében. A klub közleményében jelezte, idézem: "A VAR-szobához is van kulcsunk, és nem félünk használni!"



Bombaként robbant a hír, hogy eladhatják a Juventus labdarúgóklubot a közeljövőben. Az eladás hírére az Inter egykori tulajdonosa, Massimo Moratti is kinyitotta a pénztárcáját, de végül nem talált benne semmit.



Az ukrán elnök levélben köszönte meg Massimiliano Allegri munkáját, miután az ukrán Juventus-drukkerek a nézhetetlen játék miatt önként jelentkeztek a frontra és mindennél elszántabbak. Egyikük üzenetét csatolta is az elnök, idézem: "inkább lőjenek rakétát a seggembe, minthogy megint ezt a löttyedt bandát nézzem"




Az Interrel kapcsolatos hír, hogy meg nem erősített információk szerint szabálytalanságok lehetnek a klub legutóbbi adásvételével és könyvelésével kapcsolatban. A nyomozók és a FIGC emberei a hír hallatára azonnal kiszálltak a Juventus székházához.


Ennyi volt mára a Maksa-híradó. Nemsokára újra jövünk és higgyék el, akkor sem lesz jobb. A viszontlátásra!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Disqus