Szezonvégi hümmögés II. - további csodás gondolatok

Hosszú volt ez a szezon, vagy annak érződött, ellenben a Grande szerzők kétrészes szezonértékelője ennél sokkal rövidebb, és szerencsére sokkal jobb. Vigyázat, nyomokban Allegrit tartalmazhat.

Mi fog történni nyáron a csapat háza táján?

 

bombahoppa: A háztájiban a tyúkok turbóban tojják a tanyasi tojást és a nyulak azt csinálják, amit a nyulak szoktak. Ha szerencsém lesz, akkor augusztusra annyi munka lesz a birtokkal, hogy nem jut időm a Sportkettőre. Továbbá idén lesz sok szilvám, biztos főzök belőle lekvárt, és ha jó lesz, akkor megpróbálkozom majd jövőre a pálinkafőzéssel is. Tehát ez ismét egy transition year lesz.

 

VecchiaMonte Calcio: Olyan lesz a nyár, mint egy szappanopera. Lesznek benne poszterhősök is. Amiben ugye a nők a viperák, a férfiak meg a főemlősök. Bedobnak majd az újságírók egy rakás nevet, mindenkit leigazolunk kétszer és elküldünk háromszor. Lesz nagytakarítás is. Nem a keretben, hanem a szertárban. Mert azt rebesgetik, közülünk kapja meg valaki a csapatnál szertárosi posztot.

 

mardel: Hát, hogy ők mit fognak csinálni, azt éppen telibeszarom, nekem viszont sok dolgom lesz. A kerítést be kell fejeznem, aztán fel kell dobnom a vakolatot az egyik melléképületre, burkolnom kell és fel kéne végre újítanom a komposztládákat. Jut eszembe, a villanyt is be kéne húzni hátra, aztán mivel elfagyott az összes meggy, szilva és barack, viszont háromszor annyi alma és körte lesz, össze kéne raknom egy méretes aszalót. Idén pálinkát nem csinálok, azt hiszem inkább chutney-ra baszom el a körtét. Zakuszkát is kéne eltenni télire, szóval kell még hely hátul, azt is fel kell még dolgozni a padlizsánnak. Szereztem ecuadori kakaóbabot, azt is le kéne nyírni, majd feldobni a hengerszékre, mert idén nekimegyek és mesteri fokra fejlesztem a temperálást. Pogbáék eközben gondolom majd nyomják a playstationt meg a faszukat verik bele a feszített víztükrös medencéjükbe. Az a jó ebben az egészben, hogy nekem ez boldogság, ráadásul, ha nem akarom nézni a meccseket akkor nem fogom, de nekik ettől még fel kell állniuk a pályára. Höhö.

 

Tigris Willis: Szerintem kevesebb poszt lesz, de sokkal jobbak. Keresünk majd szép képeket, meg ilyesmi. Erre számítok.

 

Mi lenne az első döntésed, ha megkapnád a csapatnál a szertárosi posztot?

 

bombahoppa: valahogy megoldanám, hogy kitegyék saját posztként a Grande Moggira. A jogdíjjal számolva valószínűleg  soha többet nem kellene dolgoznom, és mivel ajánlott lenne velem jóba lenni, az Elkann család odaadná a csapatot nekem ajándékba. Az öltözőben selejteznék egy nagyot, és mindenképpen új harmadik mezt terveztetnék, ilyen "Grande Moggi"-sat.

 

VecchiaMonte Calcio: Elintézném bombahoppának, hogy kitegyék saját posztként a Grande Moggira. Nem bombahoppát, hanem a szertárosi posztot.

 

mardel: Őszintén, ebben a témában nem érzem magam túl kompetitívnek, egyébként is, le van már zsírozva valami csókosnak.

 

Tigris Willis: Mindenkinek adnék a "szerből", hátha attól fodbalistává változnak. Ha mégsem, akkor szétosztanám a blogon, biztosan jobb, mint az alkohol.

 

Kit nem sajnálnál, ha eladnánk és kit látnál szívesen a csapatnál?

 

bombahoppa: Teljes az apátiám, legszívesebben mindenkit eladnék, aki nem olasz, vagy szerb. Jó lenne egy jó Szoboszlai, csak hogy érezzék konkurrens magyar szurkolók, hogy jár nekik is a lófasz, nem csak nekünk. De ha nem Szoboszlai jön, akkor jöjjön Pumped Gabo, impozáns az eddigi életútja.

 

VecchiaMonte Calcio: Ha Allegri marad a tréner, akkor senkit nem sajnálnék. Az ő regnálása alatt bármelyik játékosunknak megváltás lenne, ha eladnánk. A második beugratós kérdés! Hol lehet szavazni bombahoppára?

 

mardel: Kár, hogy a Szakácsot eladtuk, szívesen eladnám még egyszer, de azzal is megelégszem, ha visszahozzuk Artúrt.

 

Tigris Willis: A túlfizetett öregeket nem sajnálnám, bármennyire is szeretem vagy nem szeretem őket. Csecs, Bonu, Cuad, Sanyi meg a haverok vélhetően már csak akkor látszódnának focistának, ha lenne egy edzőnk. Jönni meg jöjjön, aminek és akinek jönnie kell, de ha nem jön, akkor is jön valami, nem?

Juve-legenda. A nyugdíjig és azon túl!


 

Szerinted eltakarodik végre? Ha igen, ki jön helyette? Ha nem, akkor mit fogsz csinálni a Juve meccsek idejében?

 

bombahoppa: Igen. Remélem, én. Amit eddig, készülök a jövőre, vagyis sört főzök, palackozok, és kommentelek/kampányolok, ahol csak lehet, hogy mindenki rám szavazzon.

Szombat esti láz - Barley Wine 9,2 %

VecchiaMonte Calcio: Igen. Tudor, Vidor vagy Hapci. Nézem a mester által tökéletesen felrakott csempében tükröződő kopasz fejemet, ahogy csorognak le rajta a verejtékcseppek szarás közben.

 

mardel: Persze. Pinyő. Befőzök.

 

Tigris Willis: Ha az előző és a mostani vezetőség sem tette még ki, akkor bármit el tudok képzelni. De legyünk optimisták, és mondjuk azt, hogy menni fog. Utód? Mivel a többiek túl komolyan válaszoltak, így én poénosabbra veszem a figurát, szerintem Italiano vagy Tudor jöhet, de Conte sem lenne meglepő, bár ő drágább. Ha marad a rém, akkor a svájci SC Young Fellows Juventusnak fogok szurkolni.

 

Szerinted azt, hogy egymást kérdezgetjük, mint az anyablogunkon tették az Újságíró Urak, azt minek lehet minősíteni?

 

bombahoppa: Szívesen.

 

VecchiaMonte Calcio: Egy Igazi Hungaropannon Anyaföldimádó Turulistenítő Népnemzeti Áhitatos Nemes Kultusznak (rövidítve: IHATNÁNK)

 

mardel: Elhivatottságnak.

 

Tigris Willis: Ez így, ebben a formában nem igaz. Saját magunkat kérdezgettük, de mivel ebben a helyzetben ugyanazokat kérdezgettük magunktól, így úgy tűnhet, hogy valójában egymást kérdezgetjük és....na jó, olyan, mintha körbeszopkodnánk egymást, aztán kitennénk az ablakba a cuccot. És?.....ÉS?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Disqus