Igazságmenet Torinóba!!! – 1. rész


Juventino bajtársaim!


A Grande Moggi blog parancsnokai döntést hoztak: meg kell állítani a Juventus edzői tevékenysége által okozott gonoszságot és sikertelenséget.


Elherdálták a tehetséges játékosainkat, elfelejtették a sportszerűség és kitartás szavak jelentését. De mi visszahozzuk ezeket.


Megbüntetjük azokat, akik középszerűségbe taszították a játékosainkat, akik a Juventus szurkolóinak milliót idegenítették el a klubtól.


Senki ne ellenkezzen. Bárki, aki ellenáll, azt a klubra veszélyesnek tekintjük és azonnal végzetes következményeket okozó poén- és versáradattal tesszük ártalmatlanná.


Mindenki maradjon nyugodt, ne engedjetek a provokációnak és aki nem csatlakozik, az maradjon biztos helyen. 


Amint befejeztük ezt az akciót, visszatérünk otthonainkba és továbbra is teljes szívvel fogunk szurkolni szeretett csapatunknak. 


A klub elnöksége, vezetősége és további személyzete ezután is a helyén marad és rendeltetésének megfelelően fog működni.


A FIAT-járművekkel induló konvojunkhoz bármikor és bárki csatlakozhat, aki szeretne ismét sikereket és fodballt a Juventusnál.


Azokkal fogunk foglalkozni, akik tönkreteszik a játékosainkat, ezután visszatérünk a szurkoláshoz.


A klubnál újra helyreáll az igazság és a teljesítmény. Ez az egész juventino-társadalom számára is az igaz sikerek eljövetelének pillanata lesz.


Vesszen Allegri, éljen a Juventus!


Indulunk Torinóba!


Tigris Willis

A Grande blog alapítója és vezetője



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Disqus