Szezonvégi hümmögés

 /Ez a poszt már fizetős, így ha akkor is látod, ha nem fizettél érte, akkor TE a legkedvesebb, legjobb és kedvenc olvasóink közé tartozol, akiknek ingyenes hozzáférést biztosítunk továbbra is!/

"Sajnos" véget ért a szezon hivatalosan is, így a Grande blog legnépszerűbb és legszebb szerzői (+ Tigris Willis) néhány rávezető, nem korrekt kérdésre adott kinyilatkoztatásával gondolataival lezárjuk a szezont és megyünk sírni ünnepelni a sikereket!

 

Na mivan?

bombahoppa: Remélem, elértük a békasegg szintjét, és innen már csak egy nagy seggberúgás és az út felfelé várnak ránk, mert nem igazán tetszik ez a körülöttünk lebegő nukleáris eredetű hamufelhő gázálarc, páncélkesztyű és betoncipő nélkül. Nem csoda, ha a Biankán is csak akkor van poszt, ha hébe hóba.

 

VecchiaMonte CalcioMi lenne ez Afrika, dolgozik a maffia, dzsungel ez csak nő a gaz, pánikba ejt a hangulat!

 

mardel: Nem kell a pina!

 

Tigris Willis: Már az sincs!

 

Hogy tetszett a szezon?

 

bombahoppa: Megmondom őszintén, még nem ittam tradicionális belga saison sört, de jövő szombaton egy hasonló, de összességében mégis másmilyen francia "Bière De Garde"-ot fogok főzni. Biztos tetszeni fog.

 

VecchiaMonte Calcio: Mivel nincs saját gondolatom, így csak másokéra tudok hagyatkozni. Minden forduló után olvastam valahol, hogy "Jó meccs volt", úgyhogy a szezon is nyilván jó volt. Ha pedig jó volt, akkor tetszett.

 

mardel: Eddig nagyon meleg.

 

Tigris Willis: Én már Delnerivel álmodtam. És jobb volt!!!

 

Szerinted is a világ legjobb edzője ül a Juve kispadján? Mit gondolsz a mesterről?

 

bombahoppa: A Mester második eljövetele nagyon bölcsen megkímél minket mindenféle csip-csup döntőbe jutástól, esetleges bajnoki címektől és annak esélyétől, hogy a jövőben bármi ilyesmitől retteghessünk. Allegri egy NAGYON bölcs és pénzügyileg konzekvens szakember.

 

VecchiaMonte Calcio: Nem, hanem Max Allegri. A mesterrel ugyanakkor elégedett vagyok. Jól tömte be a tavaly nyáron még itt tátongó lyukakat, jól szintbe hozta az egyenetlenségeket, a részek jól passzolnak egymáshoz és kerek egészet alkotnak, összességében minden olyan lett, ahogy előre elképzeltük. Egy ilyen vécében örömmel fogok nagyot és büdöset szarni minden jövő évi meccsünk megtekintése helyett, amíg a világ nemlegjobb edzője ül a kispadunkon.

Szarok én a farmra!

mardel: Van, amiben ő a legjobb, olyan mint egy nehezen elkészíthető desszert. Külön posztom van rá.

 

Tigris Willis: Szerintem ez a csapat sokmindent le tudna győzni, de Allegrit nem. De tényleg, ő eladja a semmit. Semmit és sehogy, ez a mottója. Neki még oviban is semmi volt a jele. Ha valami kajafutár lenne, akkor rendelés után felhívna, hogy „figyi, itt a kaja, gyere már be érte a központba”. Allegrit akkor is elvinném az üvegvisszaváltóba, ha dobozos tej lenne. Persze alvadt tej és savanyú. Allegri az a típus, aki úgy akar nyerni a lottón, hogy sosem tölt ki egyet sem. Szerintem a „taktikája” vizsgaanyag Guantanamóban. De ennyi elég is róla. Vazze, valaki mutatna neki egy támadójátékot, sokkot kapna.

Allegri eddigi munkája



Szerinted mennyi az esélye annak, hogy jövőre jobb lesz ez a szar, ami már idén is nagyon büdös?

 

bombahoppa: Én inkább már a szomszédban ganézom a disznókat szívességből, mint hogy meccset nézzek nyáron... kap egy utolsó esélyt még a csapat vasárnap, aztán semmi. Esetleg pusztán szakmai érdeklődés miatt, benchmarking céljából július huszonkettedikén streamről megnézek egy Barcelona, huszonhetedikén egy Milán, és augusztus másodikán egy Madrid meccset. Mindenképpen fogok még Palermo meccs fotókat nézegetni, és és érdekel még az FC Heidenheim és a Besztercebánya női csapatának közös nyári felkészülése az új szezonra. Luciano Moggival egy levelezőklubot is alapítunk majd, de ez meglepetés, ő még nem tudja.

Esély 0,0 %, Alkohol 9,2 %

VecchiaMonte Calcio: 50-50: Vagy büdösebb lesz, vagy nem. Ha bombahoppa tényleg ganézza már a disznókat, akkor talán 51%, hogy kevesébé lesz büdös. Akkor a nyáron kiszellőzhet a disznóól. Esetleg elküldik a Kondást. Nem, nem Elemért. (Bár egy jó Duracellt hozhatna az új disznópásztor. Néhány cocát meg leölhetne a Szakács. Vagy vigye el őket a sertésinfulenzia. Esetleg egy gazdag PL-csapat, nekem tökmindegy.) Hanem Maxit. Közös megegyezéssel a k*rva anyjába.

 

mardel: Kifejtettem már korábban egy teljes posztban ezt is, elneveztük, becézgettük, jövőre pofán kell csapni.

 

Tigris Willis: 23,195% körülre tippelném, ha amatőr lennék, de így azt mondom, hogy a valószínűség: 0,23195.

 

Melyik meccsre emlékszel a legszívesebben a szezonból? (Alkérdés: akarsz-é bármelyik meccsre emlékezni?)

 

bombahoppa: Melyik meccsre emlékszem legszívesebben a szezonból? Akarok-e bármilyen meccsre emlékezni? Tessék?

 

VecchiaMonte Calcio: Az összes meccsre szívesen emlékszem, amelyiken Fagioli <3 játszott. És igen, akarok emlékezni, mégpedig arra a meccsre, amelyiken Ronaldo egyedül megbaszta az egész Atletico Bilbaot Simeonéstól, Zubizarrétástól.

My pen is bigger than yours!

mardel: Kettőt is tudnék említeni, az egyik a novemberi sintér derbi, ahol Fagyó hatalmasat játszott és gólt is rúgott, a másik pedig a Sevilla elleni visszavágó, nagyon akartam, hogy meglegyen. Sokáig bennem lesz az a tüske, és ha ki is jön, gyulladt marad a helye még legalább egy évig.

 

Tigris Willis: A Napoli elleni idegenbeli meccsre. Még az ellenfél szerint is megérdemelte az 5-öst!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Disqus