Grand Emoji!


Közösségünknek fontos a belbecs, de még fontosabb a külcsín, ezért  designer drogszakértőinkkel konzultálva, Lakatos Márk  munkásságát tiszteletben tartva, a drogblogszellemiséget kifejezendő mostantól nem csak borítóképpel, hanem saját emojival is rendelkezünk. Nem is akármilyennel, hanem nagyszerű, azaz Grand Emojival. A Grand Emoji összeköt minket. Voilà!


A Grande Moggi emoji  a Grand Emoji!!!

A Grande Moggi emoji a Grand Emoji!!!


Ha az utcán, fesztiválon, focimeccsen Grand Emoji pólós fazonnal találkozol, elég egy cinkos összekacsintás és egy hatalmas "Grande Moggi!" üvöltés olyan hangosan, hogy beleremegjen a Hold sötét oldala is. Ha nem a fentiekben felsorolt három helyen találkoznál más Grande Moggi rajongókkal, akkor is ugyanígy üdvözöld* őket,  hiszen egyrészt a fenti helyszíneket csupán példának soroltam fel, másrészt tudnia kell mindenkinek, összetartozunk!

Most a személyes rész következik. Nyilván nem árulok el nagy titkot, hogy kurva sokat dolgoztam ezen az emojin. Szombaton. Kora délelőtt. Bár ingyen**, de beleadtam mindenemet. Vagy előleg nélkül, de mindent beleadva. Nem csoda, hogy tökéletesre sikerült, így a színek és az árnyalatok*** játéka, a hangulat és az érzelmek tükröződése, a kiegészítő elemek céltudatos alkalmazása, egy igazi impresszionista**** mesterművé áll össze. Ne nézzétek mindezt tétlenül, járuljatok hozzá a nagy közöshöz, legyetek igaz Grande Moggi fanatikusok!


*az üdvözöld szín nagyon passzol a találkozások valószínű helyszíneihez

**"bár ingyen" az egyik legszebb szókapcsolat

***(lexiq.hu/arnyalat) Az árnyalat hétköznapi értelemben véve egy szín más színek felé hajló változata, ami nem különbözik tőle annyira, hogy már egy másik színnek nevezhetnénk. Például a rúzsok általában pirosak, ám vannak természetesebb, rózsaszínes árnyalatai, vannak élénk, vöröses fajtái, sőt vannak egészen sötét, bordó vagy már-már lilás árnyalatai is, de ezek az apró eltérések nem különböznek egymástól annyira, mint mondjuk egy piros körömlakk egy kék körömlakktól.

Az árnyalat szakmai értelmezése szerint a színspektrum egy adott pontja, ami fizikailag a fény hullámhosszának felel meg. Ez határozza meg a szín nevét, azaz e szerint beszélhetünk kékről, zöldről, sárgáról, pirosról stb.

****wiki: Az impresszionisták elsősorban a fény festői voltak, az adott dolgokat úgy ábrázolták, ahogyan adott pillanatban látták, ez az élmény vezette az ecsetjüket. A fény felbontja a színeket, a levegő rezgése elmossa a szilárd körvonalakat, a felületen reflex-hatások vibrálnak. A kritika és a közönség gúnyolódása ellenére szilárdan kitartottak ezen elvek mellett.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Disqus