Kupaértékelő félúton

 

Ezt a bejegyzést szombaton kezdtem írni, mert beütött az AMHS, vagyis az akut meccshiányszindróma. Ez a hétvége akkora OFF, hogy a vákum behorpasztotta a homlokomat és a Stage Diving fesztiválon kell a figyelmem elterelnem a fociról. Jó korán elindultunk és Vác magasságában olyan szürreálisat láttam, amiről a Juventus jutott eszembe. Igaz, nekem mindenről a Juventus jut eszembe, de erről nagyon. Előttünk ment egy félfurgon jobbra. Érthetőbb lesz, ha nem leírom, hanem inkább megmutatom, nesze csak Nektek egy póverpojnt diába is illeszthető klasszikus kontent:


Igen, jobbra húzódik


Szürreális*, igaz? Pont olyan szürreális, mint a kupamenetelésünk idáig. Igen, tudom, az eddigi kupellenfeleink az első osztályban a kiesés elől menekülnek, nem túl acélosak. Viszont mi sem a gólzáporos sikereinkről vagyunk híresek. Vagy legalábbis voltunk tavaly. Úgy tűnik, új év, új remények, és már baszni járunk a kuplerájba, nem nyálcsorgatni. Summasummárum megelőztem ezt a fura furgont, mint ahogy a Juventus fogja előzni a zintert a hónap végén, de erről később, mert hihetetlen ez az egész. Nekem McKennienek nem is a beadásai zavarnak, azokhoz lassan hozzászokok, emlékeztek még Vlahó fejesére a Frosinone ellen Karácsony előestéjén? Nem, engem az zavar, ahogy Weston levette Milik félpályás átadását, és ahogy megetette az emberét a beadás előtt. Emberek, ez egy kibaszott nagy Milik-McKennie-Milik háromszög volt, óriás kényszerítő, több mint százméteres kerülettel. Szigorúan a geometriában az általános háromszög kerülete egyszerűen úgy adható meg, hogy összeadjuk a határoló oldalak hosszát, vagyis K (kerület) = a oldal + b oldal + c oldal hossza, azonos mértékegységben  kifejezve. 

ORDÍTSUK le mindezt Grande Moggi nyelvre. 

  befogó: MILIKátadásMCKENNIE +

  átfogó:  MILIKvágtaMILIK             +

  befogó: MCKENNIEátadásMILIK   

                                    GÓL!!!


- - - - - -


Időközben vasárnap lett, folytatom. Szóval az a jogabonito, amit McKennie leművelt döntetlennél, szerintem minimum lerakja pár meccsre a kispadra, ha a mister következetes. Az ő Juventusában nem élvezni kell a játékot, hanem összeszorított fogakkal grintamentes calmát kell bemutatni, és ezt csütörtökön nyomokban sem mutatta csapat. Meg is értem, hogy büntetésből senkit nem nevezett hétvégére, és inkább kedden játszatja a srácokat, látszik, fejben kezdenek elszállni. Mesternégyes elVARva, meg a faszom. Minden VAR által megakadályozott mesternégyes mögött egy sikeres mesterhármas áll, ez a gond, nem a VAR őszinte, dilettáns hozzáállása. A VAR bizottságba mindig a legszorgalmasabb, leghülyébb bírókat teszik, ez meg is látszik a tevékenységükön, inkább lapozzunk! 

Jó, hogy nem volt meccs, olyan zenékbe tudtam belefutni, amiket kár lett volna kihagynom, például a Rivers Ablaze zenekarba, egy emészthetőbb, biovegánkreatívot kaptok belőle alább, de figyelmeztetek mindenkit a zenekar tovább anyagainak meghallgatása csak saját felelősségre, tiszta tudattal és lekötözött végtagokkal ajánlott.


Apokalipszis, most


Elmondatott. Tudjuk, hogy mi volt, tudjuk, hogy mi van, de mi lesz? Elmondom mi lesz, jól figyeljetek. A bajnokságban szarrá nyerjük a meccseinket, és mivel a zinter kihagy egy meccset két forduló múlva, ezért beelőzzük. Utána velük játszunk otthon, ergó egy véresszékletes iparidarálóban egynullal hazaküldjük őket, és utána már nem számít a meccselőny, mienk az első hely. Mindez még januárban februárban. És hogy a kupát is értékeljem, pont a felénél járunk, és a Lazionak szevasztavasza lesz, utána meg a Fiort is faszrahúzzuk, de csak finoman.

Májusban meg le lehet vonni a következtetést a miszter tevékenységéről, és a FIGC is levonhat a Juventustól a majdani aktuális indokokkal annyi pontot, amennyivel ellentmondást nem tűrő nagy mellénnyel indulhatunk majd a Konferencia vagy a Szuperligában.


Kedden pikáns bajnoki beharangra számíthattok a Sassuolo elleni meccs alkalmából, és addig is igyatok sok jó sört, hallgassatok jó zenéket és élvezzétek az életet!



* szürrreális: valóságon túli, hihetetlen, álomszerű





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Disqus