Gyűjtést szervez a Grande blog!

 Ahogyan azt a Juventus-Sasoló mérkőzés színvonalas beharangozójában olvashattátok, megbecsült szerzőtársunk, VMC úr balesetet szenvedett VMC Jr. társaságában utazva egy lepukkant egyetlen családi autójukban ülve.

A térfigyelő kamera felvétele a balesetről


Szerencsére komoly sérülés nem történt, de anyagi kár igen.

VMC a röntgenre várva


Mi, a Grande blog közössége elkötelezettek vagyunk egymás segítése iránt, éppen ezért gyűjtést szervezünk VMC úr esete után.


Aki teheti, most segíthet. Jelentkezzetek kommentben, ha adakoznátok.

Az eset után szeretnénk egy "szellemírót" felvenni, aki alkalomadtán helyettesítheti VMC-t, vagy akármelyik szerzőt a blogon.

VMC kifejezetten veszélyes életet él. Eszik, iszik, dolgozik, HÁZAS, gyerekei vannak és -ahogy arról az előző poszt is szólt - kifejezetten veszélyesen közlekedik. Ezen felül még szeret testhez simuló ruhákban járni, hogy felfigyeljenek rá, ami a mai magyar vidéken bizony extrémsportnak számít egy jóképű, kisportolt, szexi sápadtarcúnak, mint ő.

Mivel nekünk az olvasó az első, így ez a szélsőségesen veszélyes életstílus, amit VMC folytat, a blogposztok rendszerességét és folytonosságát veszélyezteti. Ha ezek miatt ki kell hagynia posztokat, nekünk akkor is meg kell jelentetni valamit, hiszen az olvasó számít ránk. Ezért szeretnénk alkalmazni egy szellemírót. Aki jártas a témában, az tudja, hogy egy ilyen író drága mulatság, így most összefogásra kérünk minden olvasót.

Mutassuk meg, hogy nekünk számít ez a blog!


A Grande blog szerzői

VMC megúszta!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Disqus