Győzni fogunk!

A statisztika már megint velünk van. Idén, illetve ezen a héten a Salernitana elleni meccseinken egy győzelem ékeskedik a nulla döntetlennel és nulla vereséggel szemben.


We will win


Sorozatban hat gól lőttünk Pippo Inzaghi csapatának és egyet sem kaptunk. Ez gond lehet, mert minden sorozat véget ér egyszer, de ha ma nem kapunk gólt, akkor már nem kaphatunk ki, és ez fontos. Tulajdonképpen adott a recept Miszternek, ne kapjunk gólt. Ez a feladat Maxi déenesébe van írva kettős defendens szekvenciában, tehát másra nem is fogunk koncentrálni. Mivel az utolsó hat gólunkat a Salernitana ellen hat különböző játékos lőtte, ezért az ellenfél meg lesz fogva azzal a feladattal, hogy kire fókuszáljon. Kiütéses győzelmet arattunk, remélhetőleg Salernóban még most sem tudják, hogy merre van az arra. Ha párhuzamot szeretnék vonni a sörrel, akkor azt kell mondanom, hogy tegnap lefőztem negyvenhárom liter sört (huszonkettő liter Chinook DMaSH IPA és huszonegy liter Quadrupel, vagyis egy igen erős belga sör). Ezzel szemben a héten mintegy három liter sört ittam csupán, tehát a sörfőzéssel kiütéses nyerésre állok a sörfogyasztással szemben, hiszen a negyvenhárom az több mint három. Most egy házi baksör iszogatok, de ezt nem én főztem. Ez is erős sör, olyan mínusz ötös. Tudjátok, hogy az milyen? Hát egyből hat!


Bak! Mínusz ötös!


Na de térjünk vissza a kora esti meccsre. Dubbelt fogok inni és California Commont. Esetleg Unicumot. A gólokat kettőig fogom számolni, de lehet, hogy utána elalszok. Az elmúlt két évben kialakult bennem az a pavlovi reflex, hogy az esti meccsek alatt vagy csinálok valamit, vagy elalszok. Már kerülget az álmosság. Azt hiszem, kávés stouttal fogok támadni ellene, csak előbb azt még le kéne főzni. 


Semmi sem tökéletes!




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Disqus