Vendégposzt – Juventus-Roma beharang


Mivel ellustultunk a bejgli miatt, így megállapodott a szerkesztőség, hogy nincsen olcsóbb és kézenfekvőbb megoldás annál, mint ha diákmunkásokkal íratjuk a következő posztot. Mivel bombahoppa jr. a sors különös fintora okán Roma szurkoló, így most az ellenfél szemszögéből harangozhatunk befele. Az alábbiakban bombahoppa jr. sorait olvashatjátok. Hát, nem túl lelkesek!


"Tizenöt éve elkövetett döntésem után (Mille, Grazie, Keresztapám!) nem sok Juve rangadót nyertünk :(


Változatos hetek után érkezik az évzáró, melynek Róma dicsőbb felére a tabella szempontjából nagy hatása nincs. Mourinhoval a rangadók teljesítménye kicsit javult a Fonseca érához képest (Mazzarit nem olyan nehéz megverni, na) de továbbra is a hol beszari, hol Dybala/Lukaku stb. megoldja a jellemző.


A csapat gyengéje, Lorenzo Pellegrini (külső szemmel meglepő lehet, hisz hazai nevelés, csk stb.), akit a Nápoly elleni gólja lehet rendbe teszi, de attól eltekintve gyakran tutyimutyi arc, késői passzok, gyenge lövések jellemzik, se nem kemény középpályás, se nem okos irányító (amióta itt Dybala, azóta árnyékban van - Zaniolo is fokozatosan épült le).


A csapat ereje az utolsó 15 percek, nagyon sok kis meccsen cserélt jól Mou, gyakran 4 csatárral beállított 2-1 / 1-0-ák jellemzik az őszi szezont. Voálá.


Egyéni megérzés:

Most Allegri, vagy Mourinho rúgna többet? Ki merne jobban kinyílni? Egyik se ismert erről (a 3-4-es végeredményt elfelejteném). Jelenleg Juve-Róma téren 2-1-1 a mutató Allegrinek, szoros meccs várható, de a papírforma hazahúz. Mourinho ha 2-0 alatt megússza, bárhogy kimagyarázza, meg inkább a Bolognákat kéne verni, ha top4-et és BL-t akarnánk.


Bombagól várható? A múltkori Mancini után, meg a 2020 végi 1-3-as győzelem meg nem adott Calafiori gólja után? (nem sok emlékezetes gólunk van:/ )

Nincs olyan a csapatban most, aki lövöldöz, Dybalán figyelem mindig van, Kean sérült, piros lap így talán nem lesz (pedig Mancini ügyesen heccelte a Balotelli agyút) Dybala kérdéses, hogy az egész meccset végigjátsza az ki van zárva szerintem.


Tipp: 1-1 Vlahovic, Cristante 

Békés évzáró."



Black&White Party



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Disqus