Black & White Friday

Ismét játszik a Péntektusz, ezúttal Genovában. Eredetileg bombahoppának kellett volna megírnia a posztot, de sürgős és fontos ügyben távol van. 


bombahoppa elfoglalt


Szóval nekem kell megírni a posztot, ami elég nehéz, mert nem ittam alkoholt, nem drogozok és szellemi erőket sem tudok aktiválni de ígérem, nem lesz benne sok szöveg! (Tudjátok, infláció, háború, stb...)


Ez a Genova nevű hely nincs is messze Torinótól, sőt, Milánótól is kb. hasonló távolságra van, így ha összekötnénk őket, kijönne egy kb. szabályos háromszög.

A Bajnoki-háromszög


E háromszög belső bajnoki címeinek összege 94, tehát többségében ezen háromszög élein gurítgatták egymásnak a bajnoki címeket Olaszországban, a legtöbbször persze a Juve felé gurult a trófea, bár ez ebben a formában nem igaz, mert felénk nem szeretik gurítani, inkább a tengerbe dobnák, esetleg  ellopnak egyet, ugye, Sárgafogú?


(Nem messze a Torinó-Milánó éltől, egy kicsivel feljebb van Vercelli, nekik is van 7 bajnoki címük, tehát tényleg ez a környék az olasz foci történelmének legjelentősebb része)


Van itt néhány juvés kötődés is, Dragusin és De Winter is itt játszik, ebből előbbi rendszeresen pályán van, mondhatjuk, hogy alapember. (A tippmixpro délután 11,50-os szorzóval adta a Dragusin-gólt, már ha értitek...)


Ő meg itt az edzőjük, figyeljétek!

Na? Majdnem úgy néz ki, mint Gilardino, pedig tényleg ő az.


Hogy a Genoa ugyanolyan kellemetlen antifodballt nyom-é, mint az utóbbi években, azt nem tudom, de ha igen, akkor igazán izgalmas este elé nézünk!


A Grande Blog tippje: Az unalom nyer K.O. -val a második félidőben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Disqus