Tárgyilagos felvezető az Inda-Juventus rangadó előtt

Eljött hát, amire mindenki várt, zebrasztikus csapatunk megmérkőzik a koszos, dögevő, tolvaj, feslett Indaizével. Mivel a szórakoztatás minden átlagos blogon fontosabb, mint az objektív, szakszerű hozzáállás, így mi most megfordítjuk ezt a rossz szokást, és komoly szakemberekkel konzultáltunk a poszt előtt. A két csapat sztárjátékosait fogjuk összehasonlítani soronként, hogy biztos alapokon érlelt szakmaisággal meghozhassuk a kikezdhetetlen....jó, ennyi elég, jöjjön a poszt!


KAPUSOK

Rögtön az első páros a két kapus. Az Inda kapusa Sommer, aki láthatóan egy csábos hajú, enyhén visszafogott, de párzásra vágyó arculat mögé bújt, míg Csecs esetében bizony egy átlagos lengyel srácot látunk, akit kicsit elkényeztettek gyerekkorában, titokban szívta a cigit a suli wc-jében és akárkinek akármit elpletykált, ha úgy adódik, de amúgy sem érdekli a dolog, csak röhögni lehessen rajta.  Bizony, ezen a poszton az Inda a nyerő. 1-0 oda.


VÉDŐK

Itt már azért egyértelmű a dolog, Bastoni egy elcserélt gyerek lehet, mert ilyen arccal olaszt még nem láttunk, ellenben Bremer a megtestesült ALFA, egy igazi CSŐDÖR. A diszkóban mindketten könyörögnek a csajoknak: Bastoni azért, hogy szóba álljanak vele, Bremer meg azért, hogy leszálljanak róla, mert 5-nél többel nem foglalkozik egyszerre. 1-1


KÖZÉPPÁLYÁSOK

Barella és Rabiot összehasonlítása sem nehéz feladat. Barelláról sem gondolnánk, hogy olasz, sokkal inkább tűnik egy frontról meglépett orosz katonaszökevénynek, míg Rabiot saját bevallása szerint is vezér, aki soha nem adja fel és soha nem megy haza a mama nélkül. Hiába, hogy Adrien a mama kedvence, mégsem ő terül el a földön halálsikolyok közepette, ha a közelében elfutó ellenfél túl nagy huzatot csap mellette, hanem Barella, aki amúgy is egy "HOGYNÉÉÉZELKI?" kategória.  2-1 ide.


CSATÁROK

Itt azért már szorosabb a verseny, hiszen Lautaro Martinez igen népszerű lehet hazája kontinensén, annak ellenére is (vagy éppen ezért?), hogy ezzel a fizimiskával és hajjal inkább egy átműtött transzinak tűnik, azaz egyértelműen "HOGYNÉÉÉÉZELKI?" kategória,  míg a jó Dusan egy igazi "balkán-boy", aki nem csúnya, de nem is csodás, ellenben kemény és szenvedélyes, megfelelő izomzattal. Éppenhogy, de 3-1 ide.


EDZŐK


Szoros verseny van az olasz edzőurak között. A kis Inzaghi a megnyerő, jólnevelt olasz férfi megtestesítője, míg az öreg Max sunyi vigyora és nyegle hozzáállása, majd erőteljes kifakadásai alapján egy tipikus olasz nőcsábász. Teljesen eltérő típusok, de hasonló kategória, így itt második körre is szükség van. Hiszen mikor férfias egy férfi? Ha ideges.


A méreg öl, kivéve, ha olasz fodbaledző az ember. De dönteni továbbra is nehéz, bár Inzaghi inkább tűnik egy análisan abuzált feldúlt hódnak, míg Allegri egy kezdő karatézónak. Harmadik kör következik.


Na eeeeez már mindjárt más! Előbbinél tövig ment a répa, míg utóbbinál a nyers férfierő kirobbanását láthatjuk. Ha nehezen is, de megvan a nyertes: 4-1 ide.


Míg az ellenfélnél 0 csődör és 2 egyértelműen "HOGYNÉÉÉÉZELKI?"-kategóriás sztár van, addig nálunk egy biztos CSŐDÖR segíti a csapatot. Hogy ki nyeri a meccset, azt nem tudjuk, de hogy mi vagyunk a szebbek, az egyértelmű, így már nyugodtak lehetünk, akármi is lesz a vége.

Ésmégegy, NESZTEK!!! Na, ez sem Inzaghi!!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Disqus