Hogy készül a beharang?

Beharang helyett most megtudhatjátok, hogy miként készül el egy beharang a blogon. Megígérem, hogy nem fogok rajta szépíteni, nem teszek hozzá fiktív elemeket, csak a teljes és igaz beharangírási folyamatot látjátok majd.


A meccs előtt már napokkal korábban elkezdődik az egyeztetési folyamat. Ennek első lépése, hogy kisorsoljuk, hogy ki írja a beharangot. Ez úgy néz ki, hogy mindenki bedobja a nevét egy kalapba, aztán akit kihúzunk, az írja a posztot. Bombahoppa nem tudja, de a másik három szerzőtárs is az ő nevét szokta bedobni sorsolásra, így bombahoppa esélyei maxiimálisak, azaz annak valószínűsége, hogy ő írja a beharangot, az pontosan 1. (Ha  nem vagy jó matekos, akkor mondhatjuk úgy is, hogy 100%.)


Ugyanilyen módon szoktuk meghekkelni a sorsolást, ha valaki kifejezetten a  következő meccshez akar beharagot írni. Ekkor mi hárman ugyanazt a nevet dobjuk be, bombahoppa meg nyilván megint a sajátját, így aztán annak valószínűsége, hogy a kiszemelt szerző ír posztot, az 0,75. (Igen, 75%, te bölcsész.)


Ha bombahoppa ír, akkor mi hárman természetesen semmiféle segítséget, bíztatást nem küldünk, egyszerűen csak elfelejtjük a blogot, a csapatot, kb. mindent a következő meccsig. Sokszor akár a meccset is. 


Vannak olyan helyzetek, amikor nem tudunk sorsolni, ilyenkor jönnek a kifogások. 

Mardel nem ér rá, mert az egész város felújítási munkáit ő végzi, VMC úr pedig a sok munka mellett mellékállásban autókon végez törésteszteket, otthon pedig ún. "család" várja. Én rendszerint csak eltűnök, így nem marad más, csak bombahoppa. Persze neki is sok a dolga, a munkahelyén megdolgozza a beosztottakat, otthon megdolgozza az asszonyt, aztán utána megdolgozza a nyulakat (no nem ÚGY), aztán a keze ügyébe kerülő dolgokból sört készít. Végül megdolgozza magát is (nem tudjuk, hogy ÚGY, vagy NEM ÚGY), aztán jöhet az írás.


Miután elkészült a beharang, a szerző elküldi sorban 3 bizottságnak az írást. Először Nobel-díjas írók egy csoportja kapja meg, akik aztán válaszként elmondják, hogy szerintük jó, vagy nem jó. Ha azt mondják, hogy jó, akkor új beharangot kell írni, mert az elküldött biztosan unalmas. Ha azt mondják, hogy nem jó, akkor jön a második bizottság, ahol egykori politikusok, elnökök, forradalmárok mondják el a véleményüket. Ha szerintük jó, akkor új beharang készül, mert ez tele lett hazugsággal, ferdítéssel, baromsággal. Ha szerintük nem jó, akkor jöhet a harmadik bizottság, ők pedig a MENSA-tagok. Nekik csak azért küldjük el, hogy idegesítsük őket, ugyanis a beharangoknak nincs sok értelmük, így rabolhatjuk az intelligens emberek idejét, mi pedig ezt szeretjük.


Végül az elkészült beharangot kitesszük a blogra, ahol aztán a fizetett bérlájkolók, bérkommentelők nagy lelkesedéssel fogadják azt, majd pedig az olvasottság után kapott pénzt elosztjuk magunk között. Szerencsére a posztonkénti százmilliós, olykor milliárdos nagyságrendű látogató miatt nem kell tagdíjat kérnünk, nem úgy, mint "más" blogokon.


Tippünk a meccsre: A vendégcsapat nyer K.O.-val és nem lesz 180-as kör.

(Update 1: Elnézést, most néztük meg, hogy a Juve lesz a vendégcsapat, így pontosítunk, a Salernitana nyer kiütéssel.)

(Update 2: Elnézést, kiderült, hogy a Cagliarival játszunk, így persze ők nyernek kiütéssel.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Disqus