ELfiorentinázás

 

baszkiri


Időutazás, 2013. Firenzében a Juve félidőben már kettőnullra vezetett, ahogy egyébként tegnap Heidenheimban(!) a Bayern is már az első félidőben kettőnullra vezetett. A második félidőt mindkét csapat beszopta, értsd a Juve és a Bayern, de nem a Heidenheim. 2013-ban Pogba lőtt egy gólt tudatmódosítás nélkül,  de Gigi Buffon elkövette élete egyetlen kapushibáját és Rossi hárommal válaszolt. Látjátok mit jelent egy kapushiba? De ez a poszt nem a kapushibákról szól, ez a poszt a hozzáállásról szól. Ezért írok a Bayernről is, mert a 1. FC Heidenheim nem kiscsapatként játszott. A Heidenheim! Ezzel szemben a Juventus mostanában kiscsapatként játszik. Ha így folytatjuk, nem csak a BL-t, de az EL-t is elfiorentinázhatja a miszter.


De vannak jó dolgok is. Talán lepalackozom az Imperial Pilsneremet, talán nem, mert kemény fizikai munkát végzek a kertben, és lehet fáradt leszek estére. Kisgatyában melózok, hogy a dagadó izomkötegeimen feszülő bronzos bőrömön gyöngyöző verejtékcseppeken izgatóan megcsillanjon a napfény. Van napfény bőven. A tyúkok kotkodácsolnak, tavasz van, nő a fű. Csupa szép dolog, kár, hogy lemegy majd a nap és be kell menni a kecóba, de majd legalább nézek meccset. Mondom, csupa szép dolog. 


Az esti meccs eredményétől függetlenül holnap este ötkor mindenkit várok a Kossuth térre, hogy demonstráljunk az azonnali edzőváltás mellett,  a jelszó: Elegünk van!





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Disqus