Mercato kiskáté

Látjátok feleim szümtükkel, mik vogymuk? Naná, hogy a mercato híreire kíváncsi Juventus szurkolók vogymuk! Egyesek odáig merészkedünk ebben a kíváncsiságban, hogy naponta többször, több fórumon is utánanézünk eltakarodott-e már Allegri, megkaptuk-e a nyár legfontosabb SMS-ét, vagy hogy Pogba vajon legalább az első két meccsen bevethető lesz csereként vagy eleve sérülten kezdi a szezont?
Nos, barátaim, feleim, lássátok hát szümtükkel, mi segítséget nyújtunk mi néktek vala ímhol a Nagy Grande Moggi Blogon! Hát persze, hogy a legjobb segítséget. Ezért vagyunk mi a Grande Moggi blog szerkesztői. Hogy mindig mindenből a legjobbat hozzuk nektek.
A lényeg tehát: nem kell minden nap több portált végigböngésznetek, hogy friss Juventus-szal kapcsolatos mercato hírekhez jussatok. Elég, ha a futballpiac zárásáig BÁRMIKOR elolvassátok ezt a bejegyzést, és máris mindent tudni fogtok!

1) A La Gazzetta dello Sport szerint a Juventus le fogja igazolni a Lazio szerb középpályását, Sergej Milinkovic-Savicot.
Giovanni Albanese megerősítette a hírt, miszerint a Juventus idén nyáron biztosan nem igazolja le a Lazioból elvágyódó szerb középpályást.

2) Alfredo Pedulla megírta, az új sportigazgató, Cristiano Giuntoli egyeztetett Max Allegri örökös Juventus edzővel. Az egyeztetés során arra jutottak, a lankadt faszra emlékeztető támadójáték felélénkítése érdekében a keret tagja marad Federico Chiesa és Dusan Vlahovic is.
Nicolo Schira szerint Giuntoli és Allegri utálják egymást, ezért nem beszélnek a keret kialakításáról sem. Emiatt várhatóan mind Chiesa, mind pedig Vlahovic új csapat után nézhet a nyár folyamán.

3) Az Il Messaggero állítja, a Juventus vezetősége figyelemmel kíséri az Empoli védőjét, Fabiano Parisit, hogy kiértékelhessék a játékos helyzetét. Amennyiben az értékelés során arra jutnak, hogy illik a csapat profiljába a játékos, és van is rendelkezésre álló pénzösszeg a leigazolására, akkor megvásárolja őt a klub. Ha nem illik a játékos a profilba, vagy nincs pénz a leigazolására, esetleg más klub addigra megveszi, akkor nem vásárolja meg őt a Juventus.

4) A magyar Blikk szerint Allegri helye betonbiztos a csapat kispadján.
A német Bild szerint, amennyiben a Juventus nem 100%-os győzelmi mutatóval tér haza az amerikai túráról, akkor Allegri alatt meginoghat a kispad. (Bár ez semmit nem jelent, mert oda van ragasztva hozzá a segge, tehát vagy padostól távozik, vagy sehogy. Arra viszont jelen körülmények között - kösz, Cristiano! - nincs anyagi lehetősége a klubnak, hogy új kispadot vásároljon.)

5) A Tuttosport kész tényként kezeli, hogy Juventus jobb és bal oldali védőket is keres. Valószínűleg egész nyáron. Lehet, hogy találni is fog, de tökmindegy, mert amíg Allegri az edző, addig úgyis minden szar.

6) Ha Vlahovic távozik, és addigra Hojlund már rég a United támadója lesz, akkor Giuntoli megpróbálhatja leigazolni Lukakut, aki az Interbe vágyik, de Marotta nem olyan hülye, hogy 45 millió eurót fizessen egy ilyen szar játékosért. A Juvénak meg nincs ennyi pénze. Szóval marad a teszkós Lukaku, aki maga Lukaku, és kölcsön plusz vételi opcióval jön, mert arra még futja a büdzséből. A Chelsea meg simán állja a balga belga fizetését akkor is, ha nem náluk játszik. (Hülye angolok, angol hülyék!)

7) De Scigliot megkeresi a szaúdi Al-Hilal, egy 3 évre szóló szerződéssel, évi 15 millió eurós fizetéssel. Matia megkérdezi Allegrit, mehet-e úgy, hogy sérült? Maxi nemet mondott neki, és közli vele, hogy a szezon elejétől kezdőként számít rá, hiszen idén is értelmezhető szélső védők nélkül szeretné játszatni alakulatát. A játékos instagram oldalán mond köszönetet a vezetőedzőnek, és üzeni neki, minden erejével azon lesz, hogy meghálálja a bizalmat.


De Sciglio az összes ép végtagjával a visszatérésre készül

8) A fontosjuventushireknaprakeszen.com cikke alapján Juventus szeretné megszerezni a Bologna fiatal tehetségét, Andrea Cambiasot. Megvásárolni nem tudják, ezért felajnálják a Rossoblunak Zakaria, Arthur és McKennie játékjogát, plusz Rovellát kölcsönbe. A Bologna vezetősége, miután jól kiröhögte magát, visszadobja az ajánlatot.
A megfontosabbjuventushireknaprakeszen.com írása szerint a Juventus új sportigazgatója szeretné leigazolni a Bologna fiatal tehetségét, Andrea Cambiasot. A klubnál régebb óta dolgozó kollégák felhívják a figyelmét, hogy ezt nem kell megtennie, mert a játékos már a klub kötelékébe tartozik, és kölcsönjátékosként szerepel az Emilia-Romagnai csapatnál. Ettől Giuntoli úgy megkönnyebbül, hogy a mercato végéig elfelejti visszarendelni a játékost.


Allegri megtudta, hogy ismét értelmezhető szélsővédők nélkül kezdi a szezont a csapata

9) Robert Lewandowski a minap hosszú interjút adott a spanyol Marca újságnak, melyben szót ejtett válogatottbeli csapattársa, Karol Wojtila Wojtek Szczesny helyzetéről is. A hálóőr két cigi között elgondolkodott a visszavonulásán. Hogy mire jutott, azt senki nem tudja, mert nem mondja el. Lewandowski szerint Allegri ezért nem haragszik rá, és nem lépteti elő Perint első számú kapussá, mert közben az olaszt eligazolt oda, ahol megbecsülik a képességeit.

10) Megbízható tasmán források szerint az Al-Ittihad 100 millió eurós ajánlatott tett Paul Pogbának. Ez az összeg éppen fedezné a játékos 3 évi fizetését. Két nappal később az Al-Hilal 150 milliós ajánlatot tett az Al-Ittihad 100 milliós ajánlatáért. Amennyiben a két együttes egyezségre jut egymással, úgy az ajánlat napokon belül klubot válthat.

11) A mindig jól értesült Gianluca di Marzio ezúttal egy rakás ügyben mégsem jól értesült.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Disqus